Review Philips HD9016/30 – masina de paine cu 12 programe

Philips
0
(0)

Masina de paine Philips HD9016/30, 480 W, 1000 g, 12 programe, Alb

Philips HD9016/30 este o masina de paine foarte utila si eficienta in orice locuinta ce permite preparea unei game variate de paini si nu numai, de aceea, merita sa ii acordati cel putin cateva momente de atentie. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cateva detalii utile despre produs!

Masina de paine Philips HD9016/30 este prevazuta cu o putere de 480 W si o capacitate totala de 1000 de grame. Face posibila prepararea painii in doua variante si anume: 750 de grame, respectiv 1000 de grame. In plus, putem modifica foate usor si gradul de rumenire al painii in functie de preferinte, indiferent ca ne place o paine mai mult sau mai putin rumenita.

Acest model de masina permite prepararea diverselor tipuri de paine (paine alba, paine integrala, paine frantuzeasca etc), cat si alte retete cum ar fi aluaturi, gemuri sau chiar si iaurt de casa. In acest sens, aparatul a fost echipat cu un recipient special. Mai mult decat atat, in timpul etapei de amestecare, acesta emite semnale sonore ce te atentioneaza sa adaugi ingrediente speciale in cazul in care doresti.

Cu functia de programare intarziata putem amana ora de incepere a prepararii paine chiar si cu 13 ore. Astfel, putem programa foarte usor masina de seara, pentru ca dimineata la micul dejun sa ne bucuram de paine proaspata si calda. In plus, functia de mentinere la cald permite pastrarea painii calde pentru mai mult timp chiar si dupa ce programul a luat sfarsit.

Masina Philips HD9016/30 vine la pachet cu paharul gradat, lingura de dozare, paleta de amestecare, cuva si recipientul pentru iaurt cu capac. Cuva si paletele se curata extrem de usor, iar acest lucru se datoreaza invelisului antiaderent. Un alt plus, ar mai fi si fereastra larga de vizualizare care ne permite monitorizarea intregului proces.

Aparatul beneficiaza de o carcasa destul de simpla de culoare alba. In partea din fata, se afla panoul de control prevazut cu o interfata foarte intuitiva prin intermediul careia putem realiza toate setarile dorite.

Concluzii si Pareri de la clienti

In principiu, Philips HD9016/30 este o masina de paine care isi face treaba bine si la care apreciez in mod deosebit faptul ca detine si program pentru prepararea iaurtului. In general, modelele cu 12 programe nu il includ si pe acesta, iar din punctul meu de vedere, este  mai mult decat bine venit, mai ales pentru cei ce doresc sa aiba o alimentatie cat mai sanatoasa. Clientii sunt si ei multumiti de alegerea facuta si declara ca masina se descurca eficient, este destul de incapatoare, iar painea suficient de mare pentru a satura intreaga familie. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Philips HD9016/30

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Programe si Functii

9.5/10

Design

9.2/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Recipient pentru iaurt
  • Programare intarziata
  • Usor de setat
  • 3 nivele de rumenire

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *