Review Hausberg HB 7535 A – masina de paine cu 12 programe

Hausberg
0
(0)

Masina de Paine Hausberg HB 7535 A, 700W, 1000 g, 12 programe, Alb

Hausberg HB 7535 A este o masina de paine foarte accesibila ca pret, iar in ciuda acestui fapt, eficienta sa este una ridicata. Poate fi o alternativa de luat in calcul chiar si pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare, insa mai multe detalii vom discuta in continuare!

Masina de paine Hausberg HB 7535 A este prevazuta cu o putere de 700 W si o capacitate maxima de 1000 de grame.  Putem prepara paine in varianta 500 de grame, 750 de grame si 1000 de grame. Mai mult decat atat, exista si trei setari de rumenire pentru a o prepara exact pe gustul tau.

Dispune de 12 programe cu ajutorul carora putem prepara diverse retete de paine si chiar si alte tipuri de retete cum ar fi: cozonac, chec, aluat de gogosi, aluat de pizza, gemuri, marmelade si asa mai departe. Programele sunt destul de diversificate astfel ca masina iti poate fi utila in mai multe sensuri. De multe ori as putea spune ca face treaba in locul meu. Cum? De exemplu, doar adaug ingredientele, iar masina amesteca, framanta si coace aluatul de gogosi, pizza si asa mai departe. Este o varianta comoda pentru mine, cel putin, si chiar de mare ajutor.

In acelasi timp, pot programa masina cu ajutorul functiei de programare intarziata care permite amanarea orei de incepere a prepararii painii (sau a altei retete) cu pana la 13 ore. Practic, pot programa de seara masina pentru ca dimineata la prima ora sa pot savura paine proaspata si calda. In plus, functia patreaza cald mentine painea calda chiar si 60 de minute, dupa ce programul a luat sfarsit. In plus, un avantaj ar fi si faptul ca dispune de o fereastra prin care pot monitoriza intreg procesul pentru a verifica stadiul in care se afla painea.

Printre accesoriile din dotare se numara carligul, paleta de framantat, cana de masurare si lingura de masurare. Vreau sa mentionez faptul ca acea cuva in care este preparata painea dispune de invelis antiaderent, iar ingredientele chiar nu se prind de suprafata sa. La final, devine extrem de usor de curatat atat ea, cat si paleta din dotare.

Aparatul beneficiaza si de un design placut, o carcasa simpla, alba. Panoul de control este amplasat frontal si prezinta o interfata foarte intuitiva cu un numar redus de butoane. Este foarte usor de setat si de ales programul dorit.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hausberg HB 7535 A este o masina de paine foarte accesibila ca pret, ce functioneaza eficient si pe care, personal, o recomand. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca a reusit chiar sa le si depaseasca asteptarile. Functioneaza foarte bine, painea preparata are un gust deosebit, pe care nu l-au simtit si in cazul painii achizitionate din magazine. In consecinta, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Hausberg HB 7535 A

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Programe si Functii

9.3/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Fereastra pentru supraveghere paine
  • 3 gramaje de paine
  • 3 niveluri de rumenire
  • Usor de setat

Cons

  • Nu au fost identificate

O parere despre “Review Hausberg HB 7535 A – masina de paine cu 12 programe

  1. nu stiu ce marime are cureaua si de unde se cumpara,am luat una de pe un site si este mica banuiesc,se blocheaza motorul. este hausberg hb 7535 de 700w. poate stie cineva ce lungime are cureaua originala,cea pe care am cumparat-o eu are 528m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *