Masina de facut paine Finlux FBM-1678W Review si Pareri utile

Finlux
0
(0)

In ultimele decenii, aparatele electrocasnice au evoluat considerabil, simplificand si imbunatatind vietile noastre in bucatarie. Una dintre inovatiile semnificative din aceasta categorie este masina de facut paine Finlux FBM-1678W, un aparat versatil si usor de folosit, care aduce gustul autentic al painii proaspete in propria locuinta. Cu o gama impresionanta de functii si caracteristici, aceasta masina de facut paine promite sa fie un ajutor indispensabil in bucataria dumneavoastra.

Finlux FBM-1678W este echipata cu un motor de 850 de wati, care asigura o putere adecvata pentru a framanta si coace painea perfecta. Cu o capacitate generoasa de 1500 de grame, puteti prepara paine suficienta pentru intreaga familie sau pentru a va bucura de prospetimea ei pe parcursul mai multor zile.

Una dintre caracteristicile importante ale acestei masini de facut paine este gama sa variata de 14 programe predefinite. Aceste programe va permit sa pregatiti o varietate de tipuri de paine, precum:

 1. Paine alba
 2. Rapid
 3. Paine frantuzeasca
 4. Ultra rapid
 5. Paine integrala
 6. Tort
 7. Aluat
 8. Coacere
 9. Paine dulce
 10. Jam
 11. Amestecare
 12. Fara gluten
 13. Iaurt
 14. Gem

Finlux FBM-1678W va permite sa personalizati experienta de coacere a painii in functie de preferintele dumneavoastra. Cu ajutorul timerului, puteti programa inceputul coacerii astfel incat sa aveti paine proaspata dimineata sau la sosirea acasa dupa o zi lunga de munca. De asemenea, puteti ajusta nivelul de rumenire a cojii, cu cele trei grade de rumenire disponibile, pentru a obtine exact rezultatul dorit.

Vezi oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de facut paine Finlux FBM-1678W, cu puterea sa de 850 de wati, capacitatea de 1500 de grame si cele 14 programe variate, este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa isi prepare painea acasa, cu un minim de efort. Cu optiunile de personalizare si programare, puteti bucura de paine proaspata si delicioasa in functie de gusturile si programul dumneavoastra. Aceasta masina este o investitie excelenta pentru cei care apreciaza autenticitatea gustului painii proaspete si confortul in bucatarie. Cumparatorii sunt multumiti de ea si confirma ca masina functioneaza foarte bine. Painea preparata capata un gust delicios, este usor de setat si foarte practica in orice bucatarie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Finlux FBM-1678W

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Programe si Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pros

 • Raport calitate/pret avantajos
 • 14 programe
 • Timer
 • 3 grade de rumenire

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *