Review Studio Casa Fresh Bread SC1810 – masina de paine cu 13 programe

Studio Casa
0
(0)

Masina de paine Studio Casa Fresh Bread SC1810, 650 W, 13 programe, Alb

Studio Casa Fresh Bread SC1810 este o masina de paine foarte utila in orice locuinta, ce vine la pachet cu un pret foarte avantajos. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cateva informatii importante despre produs!

Masina de paine Studio Casa Fresh Bread SC1810 este prevazuta cu o putere de 640 W si o capacitate totala de 1000 de grame. Totusi, permite prepararea painii in trei variante si anume: 500 de grame, 750 de grame, respectiv 1000 de grame. Totodata, prezinta si trei nivele de rumenire pe care le vei adapta in functie de preferinte.

Masina beneficiaza de 13 programe cu ajutorul carora putem preparara nu doar diverse tipuri de paine, ci si alte retete:

 1. Standard – permite prepararea painii albe sau mixte, avand o consistenta crocanta.
 2. Paine frantuzeasca – prepararea painii frantuzesti presupune o crusta crocanta si groasa.
 3. Paine integrala de grau – are nevoie de o perioada mai mare de framntare si cresterea, painea obstinuta fiind compacta si grea.
 4. Paine cu procent redus de carbohirati
 5. Rapid 750 grame – 1 h 20 min – permite prepararea painii albe in varianta 750 de grame.
 6. Rapid 1000 grame – 1 h 55 min – permite preaparea painii albe in varianta de 1 kg.
 7. Rapid 2 h 10 min – potrivita pentru obtinerea unei paini albe cu textura densa.
 8. European – potrivit pentru prepararea retetelor de faccacia sau cozonac cu stafide.
 9. Aluat – este recomandat pentru prepararea aluatului cu drojdie, fiind ideal pentru prepararea chiflelor, pizza, impletituri, insa nu coace.
 10. Paine fara gluten – potrivit paine obtinuta din faina ce nu contine gluten. Este un program recomandat celor care sunt alergici la gluten.
 11. Gem – permite prepararea gemului si marmeladei, insa inainte este necesara maruntirea fructelor in cubulete mici.
 12. Coacere – asigura doar etapa de coacere.
 13. Program personalizat – permite crearea propriului program de preparare si coacere.

Aparatul poate fi programat foarte usor pentru a isi incepe activitatea la o anumita ora convenabila pentru voi, amanand ora de incepere a prepararii painii chiar si cu 13 ore. Mai mult decat atat, functia de mentinere la cald permite mentinerea painii calde pentru inca 60 de minute.

Printre accesoriile cu care aceasta masina vine la pachet se numara lingura de masurare, recipientul de masurare, cuva si paletele de framantare. Cuva si paletele se detaseaza foarte usor, iar datorita stratului antiaderent, painea sau aluatul nu se vor lipi de ele. Curatarea acestora este extrem de facila.

In ceea ce priveste design-ul produsului, pot spune ca prezinta o carcasa moderna si placuta, de culoare alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu o interfata extrem de intuitiva, iar prin intermediul display-ului putem monitoriza foarte usor timpul ramas pana la finalizarea programului. Mai mult decat atat, dispune si de o mica fereastra care ne permite sa monitorizam in permanenta procesul de preparare al painii, astfel ca nu va mai fi necesara deschiderea clapei de fiecare data.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Studio Casa Fresh Bread SC1810 este o masina de paine care se descurca foarte bine, iar pretul este unul mai mult decat avantajos. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca isi face treaba foarte bine, painea avand cu totul un alt gust. De asemenea, au preparat si aluat pentru gogosi, pizza si altele, iar rezultatul a fost unul pe masura. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Studio Casa Fresh Bread SC1810

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.6/10

Design

9.5/10

Pros

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • 13 programe
 • Fereastra pentru supravegherea continutului
 • Programare intarziata
 • Usor de curatat

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *