Review Star-Light MPD-700W – masina de paine cu 12 programe si capacitatea de 900 de grame

Star-Light
0
(0)

Masina de paine Star-Light MPD-700W, 12 programe, 900 g, Inox

Star-Light MPD-700W este o masina de paine extrem de accesibila ca pret, insa acest lucru nu inseamna neaparat o calitate indoielnica. S-ar putea sa fiti surprinsi de produsele Star-Light care pe mine m-au impresionat in mod placut in repetate randuri. In general, calitatea acestora este una cel putin decenta, iar pretul sub medie.

Masina de paine Star-Light MPD-700W prezinta o putere de 700 W si o capacitate totala de 900 de grame. Putem prepara paine atat in varianta de 750 de grame, cat si in varianta de 900 de grame. In plus, beneficiaza de trei niveluri de rumenire, pe care le vom seta in functie de preferinte. Personal, prefer varianta medium, care nu este nici foarte arsa, dar nici foarte alba.

Masina beneficiaza de 12 programe foarte interesante, dupa cum urmeaza:

 1. De baza – permite prepararea painii albe si mixte, realizate din faina de grau sau de secara. Painea capata o consistenta compacta.
 2. Frantuzeasca – permite prepararea painii usoare, din faina fina. La final, aceasta capata o crusta croconata si groasa.
 3. Faina integrala – are la baza drojdie si faina integrala, la final, painea avand o crusta maronie sau maroniu inchis.
 4. Rapid – presupune framantarea aluatului, dospirea si coacerea painiii intr-un timp mai scurt decat cel necesar programului de baza. Totusi, painea preparata cu acest program este mai mica si are o textura mai densa.
 5. Dulce – este potrivit pentru coacerea painii bogate in zaharuri, grasimi si proteine ce determina intensificarea culorii inchise a crustei.
 6. Ultra rapid – presupune framantarea aluatului, dospirea si coacerea in cel mai scurt timp, la final, painea obtinuta este mai mica si mai tare.
 7. Fara gluten – permite prepararea painii fara guluten, ideala pentru cei ce detin intoleranta la gluten.
 8. Aluat – presupune framantarea aluatului si dospirea, insa fara coacere. Putem prepara cu ajutorul sau aluat de pizza, paine, chifle si asa mai departe.
 9. Gem – permite prepararea gemurilor si a marmeladelor, insa fructele trebuie maruntite in prealabil.
 10. Prajitura – prespune framantarea aluatului, dospirea si coacerea sa, folosind bicarbonat de sodiu sau praf de copt.
 11. Sandwich – vizeaza framantarea aluatului, dospirea si coacerea painii pentru sandwich.
 12. Coacere – implica exlcusiv coacerea aluatului.

Cu functia de pornire intarziata putem programa masina pentru a isi incepe activitatea la o ora convenabila noua. In plus, functia de mentinere la cald pastreaza painea calda o anumita perioada de timp, chiar si dupa terminarea programului.
Accesorii Star-Light MPD-700W

Printre accesoriile din dotare regasim cana de masurat, ligura pentru masurat, cuva si paletele de amestecare. Cuva si paletele prezinta invelis antiaderent, astfel ca aluatul nu se va prinde de ele, fiind usor de curatat.

Masina beneficiaza de un design modern si foarte placut, carcasa fiind de culoare argintie. Panoul de control este amplasat in partea de sus, interfata acestuia fiind una extrem de intuitiva. In plus, usa aparatului prezinta o fereastra prin intermediul careia putem verifica stadiul in care se afla painea sau ceea ce dorim sa pregatim.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light MPD-700W este o masina de paine eficienta, care reuseste sa isi faca treaba foarte bine, iar rezultatul este unul pe masura. Cumparatorii confirma acest lucru si se declara chiar multumiti de modul in care functioneaza. Respectand masurile indicate, de fiecare data painea a iesit exact cum s-au asteptat, iar gustul acesteia este incomparabil fata de cel al painii achizitionate din magazine.Au testat tot felul de retete si niciodata nu i-a dezamagit. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Star-Light MPD-700W

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Programe si Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pros

 • Raport calitate/pret avantajos
 • 12 programe
 • Fereastra surpaveghere continut
 • 3 grade de rumenire
 • Usor de setat

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *