Review Zilan ZLN-7955 – masina de paine cu capacitatea de 700 de grame

Zilan
0
(0)

Masina pentru facut paine LUX ZILAN 530W, ZLN-7955

Zilan ZLN-7955 este o masina destul de simpla, dar care isi face treaba eficient, putand reprezenta o alternativa convenabila chiar si pentru cei ce dispun de un buget mai mic. Este foarte usor de folosit si utila in multe circumstante, de aceea merita sa ii acordati putina atentie pentru a afla mai multe informatii despre ea!

Masina de paine Zilan ZLN-7955 prezinta o putere de 530 W si o capacitate totala de 700 de grame. Dispune de trei nivele de rumenire pe care le vei adapta in functie de preferinte.

Masina are la baza 12 programe cu ajutorul carora putem prepara diverse tipuri de paine de la painea clasica pana la cea integrala sau frantuzeasca, diverse tipuri de aluaturi sau gemuri. O putem folosi nu doar pentru prepararea painii, ci si a altor retete. De multe ori face treaba in locul nostru. De exemplu, atunci cand dorim sa pregatim gogosi, adaugam ingredientele in aparat, iar acesta se ocupa de prepararea alautului si dospirea lui, iar la final, noi doar le praijim.

Cu functia de programare intarziata putem amana ora de incepere a programului in functie de preferinte, astfel incat painea sa fie gata chiar si peste 13 ore. De asemenea, functia de mentinere automata la cald pastreaza painea calda pentru inca 60 de minute, dupa finalizarea programului.

Zilan ZLN-7955 vine la pachet cu accesorii precum cuva de preparare a painii, paleta de framantare, cana gradata si lingura de masurat. De asemenea, produsul beneficiaza de un design modern si placut, carcasa fiind alba. In partea din fata este amplasat panoul de control dotat cu o interfata foarte intuitiva prin intermediul caruia putem realiza toate setarile dorite foarte usor. Este prezent si display-ul prin intermediul caruia putem monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului. Fereastra amplasata pe capacul aparatului permite vizualizarea fiecarei etape de preparare, fara sa deschizi capacul.

Dimensiunile masinii sunt de 31 x 37 x 42 cm (W x D x H).

Concluzii si Pareri de la clienti

Zilan ZLN-7955 este o masina de facut paine practica si utila in orice bucatarie, de care cumparatorii au fost multumiti. In mare parte, isi face treaba exact asa cum promite si nu au intampinat probleme in acest sens, de aceea o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Zilan ZLN-7955

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

8.8/10

Fiabilitate

9.4/10

Programe si Functii

9.2/10

Design

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe
  • Fereastra supraveghere paine
  • Usor de folosit
  • Programare intarziata

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *