Review Panasonic SD-2511WXE – masina de paine cu 17 programe

Panasonic
0
(0)

Masina de paine Panasonic SD-2511WXE, 450 W, 1200 g, 17 Programe, Alb + Culegere de retete

Panasonic SD-2511WXE este o masina de facut paine ce ne-a atras atentia, in primul rand, prin programele inovative cu care vine la pachet. In plus, este foarte usor de folosit, fiind o alternativa de luat in calcul, in orice bucatarie, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de paine Panasonic SD-2511WXE prezinta o putere de 550 W si o capacitate generoasa de 1200 de grame. Dispune de trei nivele de rumenire a crustei pe care le putem regla in functie de preferinte.

Masina are la baza 17 programe cu ajutorul carora putem prepara o gama variata de retete de paine. Mi-au atras atentia in special cele trei programe inovatoare si anume: painea artizanala, aluatul rustic si paunea ruscatica in compozitia careia se adauga apa carbogazoasa. Alte programe ar mai fi pentru prepararea painii de secara, paine din grau integral, paine frauntuzeasca, paine pentru sandvis, paine italiana, paine fara glunte, paine de alac, aluaturi de diverse tipuri, pizza, briose, paine normala, compot, gem. Practic, te va ajuta in foarte multe activitati culinare fiindca face treaba in locul tau.

Cu functia de programare intarziata putem amana ora de incepere a prepararii continutului dorit. In plus, functia de mentinere automata la cald pastreaza painea calda pentru inca 60 de minute de la finalizarea programului.

Printre accesoriile din dotare se numara cuva, paleta de amestecare, cana gradata, lingura de masurat si carligul. Toate accesoriile se intretin extrem de usor.

Produsul prezinta un design foarte simplu si placut, carcasa fiind alba. Frontal este amplasat panoul de control prevazut cu interfata foarte intuitiva si display prin intermediul caruia putem monitoriza timpul ramas pana la finalizarea programului.

Dimensiunile masinii sunt de 25.6 x 38.9 x 38.2 cm (W x D x H) si cantareste 7 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Panasonic SD-2511WXE este o masina de facut paine foarte buna ce ofera o gama variata de retete ce iti permit preparea painii sub diverse forme foarte ingenioase. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea, iar personal ma asteptam la acest lucru. Sustin ca respectand masurile, de fiecare data, painea a fost in concordanta cu asteptarile lor. Au preparat, deopotriva, si aluaturi, gemuri si asa mai departe, iar de fiecare data au fost foarte multumiti. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Panasonic SD-2511WXE

9.7

Calitate

9.8/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Design

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 17 programe
  • Programare intarziata
  • 3 nivele de rumenire
  • Usor de folosit

Cons

  • Nu au fost identificate

O parere despre “Review Panasonic SD-2511WXE – masina de paine cu 17 programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *