Review Heinner HBM-900BKSS – masina de paine cu capacitatea de 900 de grame

Heinner
0
(0)

Masina de paine Heinner HBM-900BKSS, 600 W, 900 gr, timer, afisaj LCD, Negru/Inox

Heinner HBM-900BKSS este o masina de facut paine foarte utila in orice bucatarie, reusind sa prepare diverse tipuri de paine de la cea standard, pana la painea frantuzeasca sau cea dulce. Din punctul meu de vedere, chiar reprezinta un real ajutor in orice bucatarie, insa va invitam in continuare sa aflati mai multe detalii despre produs!

Masina de paine Heinner HBM-900BKSS este prevazuta cu o putere de 600 W si o capacitate totala de 900 de grame. Aceata permite prepararea painii in doua variante: de 750 de grame, respectiv 900 de grame. Totodata, putem selecta si nivelul de rumenire, in functie de preferinte.

Aceasta are la baza 12 programe, despre care vom discuta pe larg in continuare:

 1. Standard – presupune framantarea, dospirea si coacerea unei paini normale. Putem adauaga si alte ingredientele pentru obtinerea unei paini mai intens aromate.
 2. Paine frantuzeasca – presupune framantarea, dospirea si coacerea, insa durata de dospire este ceva mai mare. Practic, painea obtinuta prezinta o coaja mai groasa si mai crocanta.
 3. Paine integrala – implica, deopotriva, framnatarea, dospirea si coacerea painii integrale. Acest program prezinta o durata de preincalzire mai mare, astfel incat graul sa poata absorbi apa si sa se umfle. Totusi, nu se recomanda folosirea functiei de temporizare pentru ca ar putea altera rezultatele.
 4. Paine rapida – implica framantarea, dospirea si coacerea painii folosind bicarbonat de sodiu sau praf de copt. Painea preparata este de obicei mai mica si mai consistenta.
 5. Paine dulce – presupune framantarea, dospirea si coacerea painii dulci, aceasta fiind mai crocanta.
 6. Ultrarapid I – permite framantarea, dospirea si coacerea unei paini cu greutatea de 900 de grame in cel mai scurt timp posibil. Painea obitnuta este mai mica si mai consistenta decat cea obtinuta in programul pentru paine rapida.
 7. Ultrarapid II – la fel ca in cazul anterior, doar ca painea va avea o greutate de 680 de grame.
 8. Aluat – implica doar framantarea si dospirea, nu si coacerea. La final, aluatul va fi scos si modelat pentru prepararea chiflelor, pizza, painii la abur si asa mai departe.
 9. Gem – este recomandat pentru fierberea gemurilor si a marmeladei.
 10. Prajituri – este recomandat pentru framantare, dospire si coacere cu bicarbonat de sodiu sau praf de copt.
 11. Paine pentru sandvisuri – este potrivita pentru framantarea, dospirea si coacerea painii pentru sandvisuri, adica acea paine cu textura usoara si coaja mai subtire.
 12. Coacere – vizeaza exlcusiv coacerea, fara framantare si dospire.

Putem programa masina cu pana la 13 ore pentru ca painea sa fie gata la momentul oportun. De exemplu, eu aleg sa programez masina de seara, pentru ca dimineata sa ma pot bucura de paine calda si proaspata. In plus, cu functia de mentinere la cald painea ramane calda pentru cel putin o ora, pana este servita.

Printre accesoriile din dotare, se numara lingura de masurare, paharul de masurare, cuva si paletele de framantare. Este important de stiut ca acea cuva din dotare nu lipeste continutul, ceea ce inseamna o curatare extrem de facila a acesteia.Personal, este suficient doar sa aplic un jet cu apa si o laveta umeda, iar cuva arata ca noua.

Masina Heinner HBM-900BKSS dispune de un design modern, avand o carcasa argintie in combinatie cu negru. Panoul de control este amplasat in partea superioara, interfata acestuia fiind una extrem de intuitiva, fiind usor de programat. In plus, tot aici poti verifica timpul ramas pana la finalizarea programului.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HBM-900BKSS este o masina de paine foarte buna, care reuseste sa prepare excelent orice paine din grila de programe si nu numai. Clientii sunt multumita de ea si o recomanad mia dpearte pentru ca functioneaza ireprosabil, iar rezultatele au fost pe masura de fiecare data. Respectand cu strictete cantitatile indicate, painea obtinuta are un gust aparte, incomparabil cu cea achizitionata din magazine. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Heinner HBM-900BKSS

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.4/10

Design

9.2/10

Pros

 • Raport calitate/pret excelent
 • 12 programe
 • Accesorii usor de curatat
 • Programare intarziata
 • Usor de setat

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *