Review Hausberg HB 7530 A – masina de apine cu 19 programe si 1000 g

Hausberg
0
(0)

Masina de Paine Hausberg HB 7530 A, 600 W, 1000 g, 19 programe, Alb

Hausberg HB 7530 A este o masina de paine foarte interesanta, ce vine la pachet cu o gama extrem de diversificata de programe, dar si cu un pret neasteptat de accesibil. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante informatii despre produs!

Masina de paine Hausberg HB 7530 A prezinta o putere de 600 W si o capacitate totala de 1000 de grame. Permite prepararea painii in trei variante: 500 de grame, 750 de grame si 1000 de grame. Astfel, putem prepara exact cata paine consumam, evitand astfel risipa. De asemenea, beneficiaza si de trei optiuni de rumenire in functie de preferinte.

Masina are la baza 19 programe foarte utile si diversificate, ce ne permit prepararea diverselor tipuri de paine, dar si dulceata, gem, cozonaci, aluaturi de diverse tipuri si asa mai departe. Practic, aceasta masina nu prepara exclusiv paine, ci poate fi utila in foarte activitati culinare. Secretul pentru o reusita sigura consta in respectarea cu strictete a masurilor indicate in manualul cu retete. Respectand fiecare pas, este imposibil sa dati gres.

Putem programa masina pentru a isi incepe activitatea la o anumita ora, astfel incat painea sa fie gata exact la momentul oportun. De exemplu, eu o programez de seara pentru ca dimineata la prima ora, cand ma trezesc, painea sa fie gata pentru servire. In plus, functia de mentinere la cald permite pastrarea calda a painii pentru cel putin o ora.

In ceea ce priveste design-ul produsului, acesta beneficiaza de un aspect placut, carcasa fiind alba. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu o interfata foarte intuitiva cu ajutorul caruia putem realiza toate setarile dorite. Dimensiunile masinii sunt de 30 x 35.5 x 32 cm (W x D x H) si cantareste aproximativ 6 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hausberg HB 7530 A este o masina de paine foarte buna la pret care ofera o capacitate suficient de mare si o gama extrem de diversificata de programe. Clientii sunt foarte incantati de ea si recunosc ca i-a surprins in mod placut. Sustin ca este un produs foarte util si usor de folosit, al carui raport calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Hausberg HB 7530 A

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.9/10

Design

9.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • 19 programe
  • Usor de setat
  • 3 dimensiuni de paine
  • Programare intarziata

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *