Review ZILAN ZLN7948 – masina de facut paine cu 5 programe digitale

Zilan
0
(0)

Masina Pentru Facut Paine ZILAN ZLN7948,530 W,700 GR,5 programe digitale,functie de mentinere la cald 60 min,functie de programare a programului cu pana la 13 ore

ZILAN ZLN7948 este o masina de facut paine simpla si ieftina, dar cu ajutorul careia putem pregati paine simplu si rapid. Este potrivita pentru cei ce doresc sa pregateasca doar paine, iar ca si buget, as spune ca este la indemana oricui.

Masina de facut paine ZILAN ZLN7948 este prevazuta cu o putere de 530 W si o capacitate de 700 de grame, insa putme prepara paine si in varianta de 450 de grame. Cu ajutorul acesteia putem pregati painea clasica, painea din grau integral, reteta rapida de paine, dar al carui rezultat este o paina mai mica. De asemenea, putem prepara tot feluri de aluaturi cu programul special, iar cu programul coacere putem doar coace aluatul.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a prepararii painii astfel incat sa fie gata in maxim 13 ore. De asemenea, functia de mentinere la cald pastreaza painea calda pentru inca 60 de minute dupa finalizarea programului.

Printre accesoriile din dotare se numara cuva unde este preparata painea, paletele de amestecare, cana gradata si lingura de masurare. Atat cuva, cat si paletele se curata foarte usor pentru sunt prevazute cu un invelis antiaderent.

Masina dispune de un design foarte simplu, carcasa fiind alba. Frontal, se afla panoul de control foarte usor de setat, ce ne permite alegerea programului dorit. Capacul masinii este prevazut cu o fereastra prin intermediul careia putem monitoriza fiecare etapa de preparare a painii.

Dimensiunile masinii sunt de 35 x 82 x 56 cm (W x D x H).

Concluzii si Pareri de la clienti

ZILAN ZLN7948 este un model de masina de facut paine foarte simplu, care permite prepararea a doua tipuri de paine si anume cea clasica si cea din grau integral. Apreciez cel putin faptul ca este prezent si programul de preparare al aluatului pentru ca am reusit sa pregatesc cu ajutorul sau si aluat de pizza si gogosi. Cumparatorii au declarat ca masina functioneaza in parametrii optimi, fiind foarte usor de folosit. Cei mai multi au achizitionat-o pentru parinti si bunici, iar acestia, la randul lor, au fost incantati. De asemenea, clientii sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: ZILAN ZLN7948

8

Calitate

8.0/10

Pret

8.4/10

Fiabilitate

9.0/10

Programe si Functii

7.0/10

Design

7.5/10

Pros

  • Raport calitate/pret corect
  • Programare intarziata
  • Fereastra supraveghere paine
  • Usor de folosit

Cons

  • Numar redus de programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *