Masina de paine TOO Hot! BM-550- Review si Pareri pertinente

Altele
0
(0)

TOO Hot! BM-550 este o masina de facut paine prevazuta cu o gama variata de programe ce permite prepararea foarte usoara a painii de casa. In continuare, va vom prezenta cele mai importante detalii despre produs pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de paine TOO Hot! BM-550 prezinta o putere de 500 W si permite prepararea painii in doua variante de dimensiuni: 700 de grame, respectiv 900 de grame.

Aceasta are la baza 12 programe ce permit prepararea diverselor tipuri de retete de paine cum ar fi painea clasica, painea dulce, painea integrala si asa mai departe, puteti pregati diverse aluaturi, prepara prajituri, gemurile, compoturi sau puteti coace. Mai mult decat atat, capacul masinii este prevazut cu o fereastra ce permite monitorizarea constanta a painii fara sa mai fie nevoie sa il deschideti.

Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a prepararii painii pentru a fi gata la momentul potrivit. De exemplu, puteti adauga ingredientele de seara si programati masina pentru ca painea sa fie gata la prima ora a diminetii cand va treziti. De asemenea, functia de mentienre la cald permite pastrarea calda a painii pentru mai mult timp, chiar si dupa ce programul de coacere s-a terminat.

Printre accesoriile din dotare se afla cuva si paleta de framantare prevazute cu strat antiaderent ce nu permite lipirea ingredientelor de suprafata sa devenind foarte usor de curatat, cana gradata, lingura de masurare, carligul, precum si manualul pentru retete ce este foarte util, indicand exact masurile corecte pentru rezultate garantate.

TOO Hot! BM-550 prezinta un design simplu, avand o carcasa alba. In partea superioara, se afla panoul de control cu o interfata foarte intuitiva, permitand realizarea facila a tuturor setarilor dorite. Tot aici veti putea monitoriza si durata programelor.

 TOO Hot! BM-550 display

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

TOO Hot! BM-550 este o masina de facut paine practica si usor de folosit, care va va ajuta sa preparati diverse tipuri de paine, dar si alte retete interesante. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca pana in momentul de fata au preparat cu ajutorul sau mai multe retete de paine, au pregatit aluaturi de pizza, gogosi, turte etc, au copt aluaturi si de fiecare data au fost multumiti de rezultat. O recomanda cu incredere mami departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: TOO Hot! BM-550

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Programe si Functii

9.5/10

Design

9.4/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe
  • 2 dimensiuni de paine
  • Fereastra de supraveghere
  • Programare intarziata
  • Mentinere la cald

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *