Review Studio Casa SC1811 Expert Cooking Gourmet – masina de paine cu 15 programe

Studio Casa
0
(0)

Masina de facut paine Studio Casa SC1811 Expert Cooking Gourmet, 950 W, 15 programe, 1500 g , Program special preparare iaurt, gem, gluten free, Programare pornire intarziata pana la 15 ore, Afisaj LCD, Alb / Inox

Studio Casa SC1811 Expert Cooking Gourmet este o masina de paine foarte interesanta, care ne-a atras atentia si despre care am ales sa discutam astazi. Nu stiu cate informatii aveti pana acum despre produsele Studio Casa, in special, despre masinilor lor de paine, insa nu ar strica daca ne-ati urmari in continuare pentru a afla mai multe detalii despre acest produs.

Masina de facut paine Studio Casa SC1811 Expert Cooking Gourmet este prevazuta cu o putere de 950 W si o capacitate totala de 1500 de grame. Aceasta capacitate oferita este mare, ceea ce o face potrivita chiar si pentru familiie mai mari. In plus, trebuie sa stiti ca putem prepara paine in trei variante si anume: 1000 de grame, 1250 de grame si 1500 de grame. Toate cele trei variante presupun o paine destul de mare. In plus, exista si 4 setari de rumenire, ce reprezinta un avantaj, fiindca in general, alte masini de paine ofera maxim 3 setari in acest sens.

Acest model de masina are la baza 15 programe pe care le vom detalia in continuare:

 1. Paine clasica – este potrivit pentru prepararea painii albe si mixte ce are la baza faina de grau sau faina de secara, consistenta acesteia fiind una ceva mami compacta.
 2. Paine frantuzeasca – painea obtinuta capata o crusta mai crocanta si groasa.
 3. Paine integrala de grau – painea facuta cu acest program are nevoie de o perioada mai mare de framantare si crestere, rezultatul final fiind o paine mai compacta si mai grea.
 4. Cozonac – trebuie doar sa adaugam ingredientele necesare, iar la final, putem savura un cozonac delicios.
 5. Paine cu unt si lapte – aceasta reteta are la baza lapte batut sau iaurt.
 6. Paine fara gluten – potrivita pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
 7. Paine raida – painea este preparata intr-un timp mai scurt.
 8. Prajitura – este necesara adaugarea prafului de copt.
 9. Framantare – presupune exlcusiv etapa de framantare a aluatului.
 10. Aluat – permite prepararea aluatului, fara sa il coaca. Putem pregati cu ajutorul sau aluat de pizza, gogosi si asa mai departe.
 11. Aluat paste – potrivit pentru prepararea aluatului pentru taitei.
 12. Iaurt – putem prepara foarte usor iaurt de casa.
 13. Gem – putem pregati gemuri si marmelade, insa este necesara maruntirea fructelor inainte de a le aduaga in aparat.
 14. Coacere – permite coacerea suplimentara a diverselor sortimente de paine.
 15. Home made – pentru painea pregatita in casa.

In acelasi timp, trebuie sa stii ca poti programa masina pentru ca painea sa fie gata la o anumita ora. Poti seta pentru ca painea sa fie pregatita pana la 15 ore. In plus, functia de mentinere la cald pastreaza painea calda pentru o ora, chiar si dupa finalizarea programului.

Printre accesoriile din dotare se numara carligul, cana de masurat, lingura de masurat, cuva si paleta de amestecare. Cuva si paleta se curata foarte usor, beneficiind de strat antiaderent.

Totodata, masina beneficiaza de un design elegant si placut, fiind prevazuta cu o carcasa de culoare alba. Frontal, este amplasat panoul de control cu butoane de tip touch si display LCD prin intermediul caruia putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. In plus, beneficiaza si de o fereastra prin intermediul careia putem verifica stadiul preparatelor fara sa fie necesara deschiderea clapei de fiecare data.

Concluzii si Pareri de la clienti

Studio Casa SC1811 Expert Cooking Gourmet este o masina de facut paine ce se descurca eficient, fiind un produs cu adevarat util in orice locuinta. Clientii s-au declarat foarte incantati de ea si sustin ca au testat-o preparand diverse tipuri de paine. S-a dovedit a fi o alegere inspirata pe care o recomanda  mai departe, apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Studio Casa SC1811 Expert Cooking Gourmet

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Programe si Functii

9.5/10

Design

9.5/10

Pros

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • 15 programe
 • 4 setari de rumenire
 • Capacitate mare
 • 3 gramaje paine
 • Fereastra supraveghere paine

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *