Aparat de facut paine Rohnson R-2094 – Review si Pareri personale

Altele
0
(0)

Rohnson R-2094 este un aparat de facut paine foarte util in orice bucatarie, cu ajutorul caruia putem pregati diverse variante de paine si nu  numai. Va invitam sa urmariti in continuare acest review pentru a afla mai multe informatii despre produs in vederea formarii unei pareri pertinente.

Masina de paine Rohnson R-2094 prezinta o putere de 500 W si permite preparea painii fie in varianta de 700 de grame, fie in varianta de 900 de grame. Pune la dispozitie trei setari pentru  nivelul de rumeire, in functie de preferintele fiecaruia.

In acelasi timp, aceasta ofera 12 programe ce permit prepararea painii clasice, frantuzesti, dulci si asa mai departe, cat si alte retete utile cum ar fi diverse tipuri de aluaturi, prajituri, gem etc. Totodata, functia de pastrare la cald mentine painea calda mai mult timp dupa finalizarea programului. Mai mult decat atat, functia timer permite setarea orei in care painea sa fie gata pentru a o putea servi calda.

Modelul in discutie vine la pachet cu o cuva, paleta de framantare, cana gradata, lingura de masurare si carlig. Un avantaj care trebuie mentionat se refera la fereastra amplasata pe capacul masinii ce permite monitorizarea stadiului painii fara a il deschide.

Rohnson R-2094 accesorii

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Rohnson R-2094 este o masina de facut paine care se descurca eficient, oferind o gama variata de programe. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea si sustin ca isi face treaba foarte bine, asa cum promite. Painea este suficient de mare pentru  nevoile lor, iar setarile dorite sunt extrem de usor de realizat. In plus, sustin ca accesoriile se curata foarte usor, chiar si cuva si paleta de framantare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Rohnson R-2094

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Programe si Functii

9.5/10

Design

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe
  • 3 dimensiuni de paine
  • 3 setari de rumenire
  • Mentinere la cald
  • Programare intarziata

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *