Review Panasonic SD-ZB2512KXE – masina de paine cu 17 programe si 1200 de grame

Panasonic
0
(0)

Masina de paine Panasonic SD-ZB2512KXE, 1200 g, 17 programe, Negru/Inox

Panasonic SD-ZB2512KXE este pregatita sa iti vina in ajutor pentru a prepara impreuna cele mai delicioase retete de paine, dar si alte tipuri de alimente. Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare!

Masina de paine Panasonic SD-ZB2512KXE este prevazuta cu o capacitate de 1200 de grame, insa putem prepara paine in trei variante. De asemenea, beneficiaza de 3 grade de rumenire pe care le putem adapta in functie de preferinte.

Masina prezinta 17 programe cu ajutorul carora putem prepara diverse tipuri de paine, pe care nu le gasim tocmai la orice masina de paine cum ar fi painea artizanala rustica, painea rustica cu apa carbogazoasa, aluatul rustic. Mai mult decat atat, putem prepara cu ajutorul sau si retetele preferate de gem, compot, dulceata sau marmelada. De asemenea, putem pregati tot felul de aluaturi cum ar fi cel de pizza, gogosi si asa mai departe.

 1. Paine artizanala rustica
 2. Aluat rustic
 3. Paine rustica cu apa carbogazoasa
 4. Paine de alac
 5. Gem
 6. Compot
 7. Paine fara gluten
 8. Paine normala
 9. Briosa
 10. Paine de secara
 11. Paine din grau integral
 12. Paine frantuzeasca
 13. Paine italiana
 14. Paine pentru sandiv
 15. Aluat de pizza
 16. Aluat dospit
 17. Aluat

Cu functia de programare intarziata putem amana ora de incepere a prepararii painii, in functie de ora convenabila pentru tine. Putem astfel programa masina pentru a isi incepe activitatea dimineata, iar cand ne trezim sa putem savura paine proaspata si calda. In plus, functia de mentinere la cald pastreaza painea calda pentru inca o ora dupa finalizarea programului.

Masina vine insotita de cuva in care este preparata painea, paletele de amestecare, cana gradata, lingura de masurat si carlig. Cuva se poate curata foarte usor datorita invelisului antiaderent ce nu permite alimentelor sa se lipeasca de suprafata sa.

Masina beneficiaza de un design modern si foarte placut, caracasa fiind argintie in combinatie cu negru. Frontal, este ampalsat panoul de control cu butoane touch si display prin intermediul caruia putem verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului.

Dimensiunile masinii sunt de 25.6 x 38.9 x 38.2 cm (l x L x A) si cantareste 7.6 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Panasonic SD-ZB2512KXE este, cu siguranta, o masina deosebita ce ofera o serie de programe inovatoare pe care nu le-am intalnit la alte masini. Clientii sunt fascinati de ea si sustin ca aparatul a fost conceput din materiale de inalta calitate, iar eficienta acestuia este una pe masura. Painea obtinuta cu aceasta masina a fost absolut delicioasa, iar acestia au testat aproape toate retetele. Sunt extrem de incantati de alegerea facuta si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte corect.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Panasonic SD-ZB2512KXE

9.8

Calitate

10.0/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

10.0/10

Design

10.0/10

Pros

 • Raport calitate/pret corect
 • Programe inovatoare
 • Programare intarziata
 • 3 dimensiuni de paine
 • 3 setari de rumenire
 • Realizata din materiale de inalta calitate

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *