Masina de paine Orion OBMD-4418 – Review si Pareri utile

Altele
0
(0)

Orion OBMD-4418 este un aparat foarte util cu ajutorul caruia poti prepara rapid si sanatos cea mai delicioasa paine. Poate fi o varianta de luat in calcul, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de paine Orion OBMD-4418 este prevazuta cu o putere de 500 W si permite prepararea painii in varianta de maxim 1 kg. Ofera doua setari pentru gradul de rumenire, in functie de preferintele fiecaruia.

Pune la dispozitie 12 programe de preparare, ceea ce va va permite sa preparati paine in diverse variante – clasica, frantuzeasa si asa mai departe, cat si alte retete cum ar fi prepararea diverselor tipuri de aluaturi, gemuri etc. Functia de mentinere la cald permite pastrarea calda a painii mai mult timp, chiar daca nu este servita imediat dupa terminarea programului.

Prntre accesoriile cu care acest model vine la pachet se numara cuva unde este preparata painea, paleta de amestecare si framantare, cana gradata, lingura de masurare si cartea cu retete. In plus, un avantaj ar mai fi faptul ca respectivul capac din dotare este prevazut  cu o fereastra prin intermediul careia puteti verifica stadiul painii.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Orion OBMD-4418 este o masina de paine eficienta ce ofera o gama variata de programe pentru a prepara painea exact pe gustul tau. Cumparatorii sunt multumiti de ea si spun ca isi face treaba eficient. Painea obtinuta este suficient de mare incat sa sature intreaga familie, iar masina este usor de setat. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Programe si Functii

9.4/10

Design

9.3/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe
  • 2 nivele de rumenire
  • Fereastra supraveghere

Cons

  • Nu au fost identificate

O parere despre “Masina de paine Orion OBMD-4418 – Review si Pareri utile

  1. Buna ziua,
    Ma puteti ajuta cu cartea de retete, cantitatile exacte ale ingredientelor. Nu am gasit-o nicaieri.
    Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *