Review Hyundai HY BM 333 – masina de paine cu 12 programe

Hyundai
0
(0)

Masina de paine Hyundai, HY BM 333, 550W, 900g, 12 programe, Alb

Hyundai HY BM 333 este o masina de paine foarte accesibila ca pret, ce poate constitui o alternativa de luat in calcul chiar si de catre cei de nu dispun de un buget prea mare. Va invitam sa faceti cunostinta si cu acest model pentru a afla toate informatiile ncesare despre produsul in cauza!

Masina de paine Hyundai HY BM 333 este prevazuta cu o putere de 550 W si o capacitate totala de 900 de grame, insa putem prepara paine atat in varianta de 700  de grame, cat si in varianta de 900 de grame. De asemenea, beneficiaza de trei nivele de rumenire a crustei, pe care le vei adapta in functie de preferinte.

Masina are la baza 12 programe cu ajutorul carora putem pregati diverse tipuri de paine cum ar fi cea clasica, frantuzeasca, integrala etc, dar si aluaturi de pizza, gogosi si altele, gemuri si dulceata de orice fel. Este, practic, utila in foarte multe situatii si chiar reprezinta un ajutor de nadejde.

Cu functia de programare  intarziata putem amana ora de incepere a prepararii painii astfel incat aceasta sa fie gata chiar si peste 13 ore. Noi trebuie doar sa adaugam ingredientele, iar de restul se va ocupa ea. Totodata, functia automata de mentinere la cald pastreaza painea calda pentru inca o ora dupa terminarea programului.

Printre accesoriile din dotare se numara cuva, paleta de framantare, cana gradata si lingura de masurat. Toate acestea se curata foarte usor.

In plus, masina beneficiaza de un design simplu si placut, carcasa fiind alba. In partea din fata se afla panoul de control prevazut cu o interfata simpla si intuitiva prin intermediul careia putem realiza toate setarile dorite, dar si un display ce ne permite verificarea timpului ramas pana la finalizarea programului. Fereastra amplasata la nivelul capacului ne permite sa monitorizam fiecare etapa de preparare a painii.

Concluzii si Pareri de la clienti

Hyundai HY BM 333 este o masina de facut care se descurca eficient, fiind usor de folosit si foarte utila. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca isi face treaba exact asa cum se asteptau. Programele sunt destul de diversificate, iar acest lucru il apreciaza foarte mult, precum si modul usor de utilizare. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Hyundai HY BM 333

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Programe si Functii

9.4/10

Design

9.0/10

Pros

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 12 programe
  • 3 nivele de rumenire
  • Programare intarziata
  • Usor de folosit
  • Fereastra supraveghere paine

Cons

  • Nu au fost identificate

O parere despre “Review Hyundai HY BM 333 – masina de paine cu 12 programe

  1. Nu am reteta de paine la masina respectiva
    Daca vreau sa o fac pe cea la o ora cu praful de copt nu stiu nici o cantitate.nu am nici o reteta pe manual

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *