Masina de paine Heinner HBM-1360WH – Review si Recomandari

Heinner
0
(0)

Heinner HBM-1360WH este o masina de paine interesanta, ce ofera o capacitate mare si pune la dispozitie o gama variata de programe, astfel ca puteti prepara o varietate de retete de paine, precum si alte retete, insa despre toate acestea si multe altele vom discuta in cadrul acestui review.

Masina de paine Heinner HBM-1360WH permite prepararea painii fie in varianta de 1130 g, fie in varianta de 1360 g. Ambele presupun obtinerea unei paini suficient de mari incat sa ajunga pentru toata familia. Dispune de trei grade de rumenire, pe care le veti selecta in functie de preferinte si de propriile gusturi.

Masina dispune de 12 programe de coacere si anume:

 1. Basic – presupune framantarea, dospirea si coacerea painii normale.
 2. French – se refera la painea frantuzeasca care are o coaja mai crocanta, avand o durata de dospire mai mare.
 3. Whole wheat – se refera la framantarea, dospirea si coacerea painii integrale. Prezinta o durata de preincalzire mai mare, permitand graului sa absoarba apa si sa se umfle.
 4. Quick – este un program rapid ce presupune prepararea painii folosind bicarbonat de sodiu si praf de copt. De regula, painea obtinuta cu acest program este mai mica si mai consistenta.
 5. Sweet – este potrivit pentru preparea paini dulci si crocante.
 6. Cake – este recomandat pentru pregatirea prajiturilor cu bicarbonat de sodiu sau praf de copt.
 7. Jam – puteti prepara gem sau marmelada.
 8. Dough – preuspune framantarea, dospirea aluatului de pizza, chifle, gogosi etc.
 9. Ultra fast – este potrivit pentru framantarea, dospirea si coacerea piainii cu greutatea de 900 g in cel mai scurt timp. In principiu, painea pregatita la acest program este  mai mica si mai consistenta.
 10. Sandwich – este potrivit pentru prepararea painii cu textura usoara si coaja mai subtire folosita pentru sandwich-uri.
 11. Gluten free – este ideal pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
 12. Bake – implica coacerea fara framantare si dospire.

Functia de programare intarziata permite programarea masinii cu pana la 13 ore astfel incat painea sa fie gata la momentul oportun. In plus, functia de mentinere la cald implica mentinerea calda a painii mai mult timp, dupa ce programul de coacere a luat sfarsit. Astfel, va puteti bucura de paine proaspata si calda chiar daca nu ajungeti sa o serviti imediat ce programul de coacere a luat sfarsit.

Printre accesoriile din dotare se numara paletele de framantare, cuva pentru prepararea paini, carligul, cuva dubla, lingura de masurare si paharul gradat.

Din punct de vedere estetic, este un model destul de simplu, prevazut cu o carcasa alba, fara elemente care sa iasa in evidenta. Frontal, se afla panoul de control ce ofera o interfata intuitiva permitand selectarea programului de coacere, a dimensiunii painii si a gradului de rumenire, precum si verificarea duratei programului in derulare. In plus, capacul masinii beneficiazad e o fereastra care permite verificarea stadiului paini oricand doriti, fara sa il deschideti.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de paine  Heinner HBM-1360WH este un model interesant ce pune la dispozitie o gama variata de programe pentru a reusi sa preparati cat mai multe retete. Clientii sunt multumiti de rezultatele obtinute cu aceasta masina si sustin ca au pregatit mai multe variante de paine, diverse aluaturi si au fost incantati de fiecare data. De asemenea, confirma faptul ca este suficient de incapatoare, iar painea obtinuta ajunge pentru intreaga familie. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Heinner HBM-1360WH

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.6/10

Design

9.5/10

Pros

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate mare
 • 3 nivele de rumenire
 • 12 programe
 • Timer
 • Metinere la cald

Cons

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *