Masina de paine Arielli ABM-4406B – Review si Sfaturi utile

Altele
0
(0)

Arielli ABM-4406B este o masina de facut paine foarte utila in orice locuinta, cu ajutorul careia puteti prepara mai multe retete de paine, dar si alte retete de aluaturi, prajituri, gem sau dulceata si asa mai departe. Poate fi o alegere potrivita, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de paine Arielli ABM-4406B este prevazuta cu o putere de 550 W si cu o capacitate de 700 de grame. Analizand-o din perspectiva capacitatii oferite, as vedea potrivita pentru familii mai mici, cu mai putin membri sau unde nu se consuma foarte multa paine, caci painea nu este una foarte mare. Totodata, pune la dispozitie trei setari de rumenire in functie de preferinte: scazut, mediu si mare.

Aceasta ofera 12 programe cu ajutorul carora puteti prepara diverse retete de paine – normala, frantuzeasca, integrala etc, dar o puteti folosi si alte scopuri cum ar fi prepararea diverselor aluaturi – de gogosi, cozonac, pizza etc, precum si pentru prepararea gemurilor, anumitor tipuri de prajituri si asa mai departe. Practic, este un aparat multifunctional care va va ajuta foarte mult in bucatarie.

Functia de mentinere la cald permite pastrarea calda a painii chiar si dupa terminarea programului de coacere, pentru inca 60 de minute.

Printre accesoriile din dotare se afla paleta de framantare, cuva in care este preparat continutul, lingura de masurare, cana gradata si manual de retete. In plus, este de apreciat existenta ferestrei de pe capac ce permite monitorizarea intregului proces fara sa mai deschideti.

Verifica oferta de azi!

Concluzii si Pareri de la clienti

Masina de facut paine Arielli ABM-4406B este un model foarte eficient ce ofera o gama variata de programe pentru a prepara painea preferata exact pe gustul vostru. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea si sustin ca de fiecare data rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor. Este usor de setat, iar painea obtinuta este suficient de mare pentru nevoile lor. Din punctul lor de vedere, este o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Arielli ABM-4406B

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Programe si Functii

9.4/10

Design

9.2/10

Pros

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 12 programe
  • 3 setari de rumenire
  • Mentinere la cald
  • Fereastra supraveghere

O parere despre “Masina de paine Arielli ABM-4406B – Review si Sfaturi utile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *