Review Tefal Pain Plaisir PF220 – masina de paine cu capacitatea de 1000 de grame

Tefal

Masina de paine Tefal Pain Plaisir PF220, 700 W, 1000 g, 17 programe, Negru

Tefal Pain Plaisir PF220 este o masina de facut paine foarte interesanta, prevazuta cu o serie de programe foarte diversificate despre care vom discuta imediat. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla toate detaliile necesare despre produsul in discutie!

Masina de paine Tefal Pain Plaisir PF220 este prevazuta cu o putere de 700 W si o capacitate totala de 1000 de grame. Totusi, putem prepara paine in trei variante de dimensiuni si anume: 500 de grame, 750 de grame si 1000 de grame. In acelasi timp, exista si trei setari pentru rumenirea painii, pe car ele vei regla, deopotriva, in functie de preferinte.

Masina beneficiaza de o gama diversificata de programe 3 dintre acestea fiind destinate retetelor de paine si prajituri fara gluten, 7 dintre ele potrivite pentru prepararea painii normale, painea rapida intr-un timp foarte scurt, painea frantuzeasca ce prezinta o crusta crocanta, painea dulce, painea integrala, painea integrala rapida, painea de secara, iar ultimele 7 programe sunt potrivite pentru dospirea aluatului, prepararea pastelor, prajiturilor, pentru coacere, terci, cereale si gem, insa este necesara maruntirea fructelor inainte de a le introduce in aparat.

Cu functia de programare intarziata putem amana ora de incepere a prepararii paine pentru a fi gata in maxima 15 ore. In plus, functia de mentinere la cald pastreaza painea calda o perioada indelungata.

Printre accesoriile din dotare se numara carligul, lingura de masurare, paharul gradat, cuva, paletele de amestecare si cartea pentru retete. Cuva se curata extrem de usor, beneficiind de invelis antiaderent, aliatul sau alte preparate nu se vor lipi de suprafata sa. In plus, in cartea de retete gasim exact cantitatile potrivite pentru fiecare ingredient, astfel incat rezultatul dorit sa fie garantat.

Masina prezinta un design modern si foarte placut, carcasa fiind de culoare neagra. Frontal, este amplasat panoul de control prevazut cu o interfata foarte intuitiva prin intermediul careia putem realiza simplu si rapid toate comenzile dorite.

Dimensiunile masinii sunt de 31 x 29 x 29 cm (W x D x H) si cantareste 3.8 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Tefal Pain Plaisir PF220 este o masina de facut paine foarte buna, ce ofera o capacitate generoasa si o gama extrem de diversificata de programe. Clientii sunt foarte multumiti de ea si declara ca au preparat diverse tipuri de paine in toate cele trei variante de gramaje, iar rezultatul a fost unul pe masura. Acest lucru se datoreaza si cartii de retete care a fost foarte utila si indica cu exactitate cantitatea de ingrediente recomandata. O recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Tefal Pain Plaisir PF220

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Programe si Functii

9.8/10

Design

9.8/10

Pros

  • Raport calitate/pret excelent
  • 17 programe
  • 3 dimensiuni de paine
  • 3 niveluri de rumenire
  • Carte de retete
  • Programare intarziata

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *