Review Concept PC5060 – masina de paine cu o capacitate generoasa

Concept

Masina de paine Concept PC5060, 800W, 1300 g, 12 programe, forme de baghete, Inox

Concept PC5060 este o masina de paine pregatita sa vina in ajutorul si celor mai numeroase familii, intrucat ofera o capacitate suficient de mare incat sa poata satura si o familie cu  mai multi copii. In plus, este foarte usor de folosit, putand fi o alternativa si pentru persoanele mai in varsta. Insa, inainte de lua orice decizie va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii tehnice despre produs, dar si pareri personale!

Masina de paine Concept PC5060 prezinta o putere de 800 W si o capacitate totala de 1300 grame. Putem, insa, prepara paine atat in varianta de 900 de grame, cat si in varianta de 1125 grame. Este important sa pregatim exact atata paine cat consumam, pentru a preveni risipa. de asemenea, beneficiaza de trei nivele derumenire pentru ca painea sa iasa exact pe gustul vostru si al membrilor familiei.

Masina are la baza 12 progame cu ajutorul carora putem prepara  tot felul de retete de paine, baghete, aluaturi, gemuri, dulceata, compot sau deserturi. Personal, am pregatit mai multe tipuri de paine, aluat de pizza, gogosi, gem de capsuni si cozonaci, iar rezultatul a fost de fiecare data incantator. Din proprie experienta va spun ca singurul secret este adaugati exact cantitatile indicate in reteta, fara modificari daca nu sunteti siguri ca vor functiona.

De asemenea, avem posibilitatea de a amana ora de incepere a prepararii painii in functie de programul nostru. Putem programa masina astfel incat sa fie gata in maxim 13 ore. Totodata, functia de mentinere la cald vine in completarea functiei anterioare, pastrand painea calda pentru cel putin 60 de minute dupa terminarea programului.

Printre accesoriile din dotare se numara cuva, paleta de amestecare, formele pentru baghete, cana gradata, lingura de masurat si carligul. Cuva si paleta de amestecare se intretin foarte usor, imediat dupa utilizare aplicati un jet de apa si curatati cu un bulete foarte moale.

Masina beneficiaza de un design foarte interesant, carcasa fiind de culoare argintie in combinatie cu negru.In partea din fata se afla panoul de control prevazut cu o interfata foarte intuitiva si un display prin intermediul caruia putem urmari timpul ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, capacul prezinta o fereastra prin care putem monitoriza fiecare etapa de preparare.

Dimensiunile masinii sunt de 24 x 29 x 41 cm (W x D x H) si cantareste 7 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Concept PC5060 este o masina de facut paine care isi face treaba in parametrii optimi si care, personal, nu am ce sa ii reprosez. Nu a existat nimic in mod deosebit care sa imi displaca la ea, iar la randul lor, clientii sunt foarte multumiti. Acestia declara ca desi manualul nu este in limba romana s-au descurcat foarte bine, iar painea preparata este incomparabil mai gustoasa decat cea din comert. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Concept PC5060

9.6

Calitate

9.7/10

Pret

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Programe si Functii

9.5/10

Design

9.6/10

Pros

  • Raport calitate/pret bun
  • Forme de baghete
  • Fereastra supraveghere paine
  • 3 nivele de rumenire
  • Programare intarziata

Cons

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *